Sleeuwijk

Voel jij je niet helemaal fit en wil jij zo snel mogelijk weten of je besmet bent met het virus? Dan is het slim om een sneltest af te laten nemen bij een commerciële teststraat in Sleeuwijk. Dat je deze test bij een commerciële teststraat moet afnemen komt doordat een testlocatie van de GGD meestal geen sneltesten heeft. Gelukkig zit er een testlocatie in de omgeving van Sleeuwijk waar jij een sneltest kunt laten afnemen.

Wat is een sneltest?

Een sneltest is zoals het woord al eigenlijk een test waarvan je de uitslag snel krijgt. Vaak krijg je de uitslag in 15 minuten. Als het druk is bij de teststraat dan kan het soms 30 minuten duren voordat jij te horen krijgt of jij positief of negatief getest bent. Het voordeel van een sneltest is dat je niet onnodig in quarantaine hoeft. Bij een coronatest van de GGD, kan het soms 48 uur duren voordat jij de uitslag te horen krijgt. Dat betekent dus dat jij 48 uur in zelfisolatie moet. Dit is niet fijn als jij belangrijke dingen op de planning hebt staan in die 48 uur. Een sneltest kan hiervoor dus een goede oplossing zijn.

Welke commerciële teststraat in Sleeuwijk heeft de sneltest?

Woon je in Sleeuwijk? Dan is er gelukkig een teststraat dicht bij jou in de buurt. De teststraat in Gorinchem is erg dichtbij. Hier kun jij een sneltest laten afnemen. Het adres van deze testlocatie is Boerenstraat 23. Op deze locaties kun je overigens ook een PCR-test met reiscertificaat laten afnemen. Mocht je naar het buitenland willen dan zul je deze test moeten laten afnemen.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Sleeuwijk coronatesten

Vraag jij je net als vele anderen af wanneer het van belang is om een coronatest in Sleeuwijk te doen of ben je benieuwd naar de symptomen van het …