Schelluinen

Wil jij op vakantie of moet jij op zakenreis voor jouw werk? Dan is het verplicht om een reisdocument bij je te hebben. Met dit document kun jij aantonen dat je recentelijk bent getest en dat de uitslag negatief is. Je kunt dus geen anderen besmetten in het land waar je heen wilt. Om aan een reisdocument te komen, is het van belang dat je naar de juiste teststraat in Schelluinen gaat.

Wat houdt een coronatest met reisverklaring in Schelluinen in?

Zoals eerder benoemd is een reisverklaring een document waarin staat dat jij recentelijk bent getest. Dit document kun je alleen krijgen als jij je hebt laten testen bij een commerciële teststraat in Schelluinen. De test die je daarvoor hebt moeten afnemen is een PCR-test. Deze testen worden ook gebruik bij de GGD, maar de GGD levert hier geen reisverklaring bij. Met een PCR-test van de GGD kun je daarom dus niet aantonen dat jij recentelijk negatief getest bent. Houdt hier dus rekening mee als jij van plan bent om naar het buitenland te gaan.

Welke teststraten zijn er in Schelluinen?

De dichtstbijzijndste testlocatie van Schelluinen is de teststraat in Gorinchem. Hier kun je dus een PCR-test laten afnemen met een reiscertificaat. Het adres van deze teststraat is Boerenstraat 23. Op deze locatie is het overigens ook mogelijk om een sneltest te laten afnemen. Mocht je niet naar het buitenland willen, maar je wel snel willen laten testen dan kun je hier ook terecht. De uitslag van een sneltest heb je vaak binnen 15 minuten en uiterlijk binnen 30 minuten. Bij een PCR-test duurt dit langer omdat dit naar het lab moet worden opgestuurd en er een reisdocument bij moet worden geleverd. De uitslag van een PCR-test heb je vaak binnen een dag.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Laat je testen in Schelluinen

Er zijn verschillende redenen waarom het doen van een corona sneltest in de buurt van Schelluinen een goed idee is. Het is namelijk belangrijk om je zo snel mogelijk …