PCR Test met reiscertificaat

Ben je toe aan een vakantie of moet je naar het buitenland voor werk? Dan is het vanaf heden verplicht om aan te tonen dat je recentelijk getest bent. Hierdoor weten mensen dat je gezond bent en dus andere niet kan besmetten met het coronavirus. Niet bij iedere testlocatie is het mogelijk om een PCR-test met reisdocument te krijgen. Kijk hier van tevoren dus goed naar.

Waar kun je een PCR-test met reiscertificaat krijgen?

Zoals eerder genoemd is het niet mogelijk om bij iedere teststraat een PCR-test te krijgen waar ook een reiscertificaat bij wordt geleverd. Bij testlocaties van de GGD is dit bijvoorbeeld niet mogelijk. Bij commerciële teststraten is het wel mogelijk om een PCR-test af te laten nemen met een reisdocument. Omdat je je laat testen bij een commerciële teststraat kost dit wel geld. Houd hier dus rekening mee als je van plan bent om je te laten testen op het coronavirus. Woon je in de buurt van Gorinchem? Dan is er een commerciële teststraat in de buurt waar jij een PCR-test kan laten afnemen waar ook een reisdocument bij kan worden geleverd.

Hoe kan ik een PCR-test met reiscertificaat aanvragen?

Wil je een PCR-test af laten nemen? Dan kun je deze online aanvragen. Het aanvragen van de test met reisdocument is simpel. Bezoek de website van de testlocatie waar jij je wilt laten testen. Kies de test, de datum en de tijd waarop jij je wilt laten testen. Betaal dan de test. Zodra je hebt betaald wordt je afspraak bevestigd via de mail. Via je mailadres krijg je overigens ook je testresultaten.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Een covidtest in Gorinchem

Om erachter te komen of je besmet bent met het coronavirus is het slim om een coronatest in de omgeving Gorinchem te doen. Dat is de enige manier om …

Sleeuwijk coronatesten

Vraag jij je net als vele anderen af wanneer het van belang is om een coronatest in Sleeuwijk te doen of ben je benieuwd naar de symptomen van het …