Gorinchem

Wil je weten of je besmet bent met het coronavirus? Dan kun je je laten testen bij een commerciële teststraat in Gorinchem. Hier kun je een PCR-test of sneltest laten afnemen om erachter te komen of jij wel of niet besmet bent. Welke test jij gebruikt is afhankelijk van de redenen waarom jij je laat testen.

Wat zijn de testlocaties in Gorinchem?

Er zijn verschillende testlocaties, zo heb je commerciële testlocaties en testlocaties van de GGD. Beide testlocaties in Gorinchem hebben zo zijn voor- en nadelen. Als jij je wilt laten testen bij een commerciële teststraat, dan hoef je niet ver te reizen. In Gorinchem zelf ligt namelijk een teststraat van een commerciële partij. Hier kun jij een PCR-test en sneltest laten afnemen. Beide coronatesten zijn even veilig en worden op dezelfde manier afgenomen.

Waarom naar een teststraat in Gorinchem?

Er zijn verschillende redenen om je te laten testen op het coronavirus in Gorinchem. Voor iedereen kan dit weer verschillend zijn. Een voorbeeld waarom mensen zich vaak laten testen is om te voorkomen dat zij anderen per ongeluk ook besmetten met het virus. Dit wil je liever niet natuurlijk. Als dit de reden is om je te laten testen, is het slim om een sneltest te laten afnemen. Deze test is het goedkoopst en je krijgt je testresultaat binnen 15 minuten binnen. Wil je naar het buitenland? Dan is het verplicht om een PCR-test af te laten nemen. De reden hiervan is dat er bij een PCR-test een reisdocument wordt geleverd. In dit document staat dat jij recentelijk negatief bent getest op het coronavirus en dus andere niet kunt besmetten.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Een covidtest in Gorinchem

Om erachter te komen of je besmet bent met het coronavirus is het slim om een coronatest in de omgeving Gorinchem te doen. Dat is de enige manier om …