Giessen

Voel jij je niet helemaal fit en heb jij verkoudheidsklachten, ben je benauwd of heb je koorts? Dan is het belangrijk om je te laten testen op het coronavirus. Al deze klachten zijn namelijk symptomen van het virus. Om zeker te weten of jij het virus bij je draagt of niet, is het slim om naar een teststraat in Giessen te gaan. Bovendien kun je door op tijd een coronatest af te laten nemen anderen uit jouw directe cirkel beschermen.

Bij welke teststraten in Giessen kun je je laten testen?

Er zijn verschillende soorten teststraten in Giessen. Zo heb je commerciële teststraten en teststraten van de GGD. Beide teststraten hebben zo zijn of haar voor- en nadelen. Het grootste voordeel van testen bij de GGD is, dat dit gratis is. Bij een commerciële teststraat in Giessen zul je hier voor moeten betalen. De ene test is goedkoper dan de ander, maar allemaal kosten ze geld. Het grootste voordeel van testen bij een commerciële teststraat is dat je vaak snel terecht kunt en niet verplicht klachten hoeft te hebben om je te kunnen laten testen. Dit is vooral fijn als je je moet laten testen om naar het buitenland te kunnen.

Wat zijn de locaties van de dichtstbijzijndste teststraten in de buurt van Giessen?

Woon jij in Giessen? Dan zijn er verschillende teststraten bij jou in de buurt. Helaas heeft Giessen zelf geen testlocaties, de dichtstbijzijndste optie is de teststraat in Gorinchem. Het adres van deze testlocatie is Boerenstraat 23. Hier kun je een PCR-test met reiscertificaat laten afnemen en een sneltest. Wil jij je liever laten testen bij een teststraat van de GGD? Dan kun je terecht in Den Bosch. Hier is het alleen mogelijk om je te laten testen als jij klachten hebt en kun je alleen een coronatest krijgen.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝

Een sneltest of PCR-test in Giessen

Tijdens de coronapandemie kunnen er diverse vragen door je hoofd spoken. Vragen die veel voorkomen zijn: Waarom verspreidt corona zich zo snel? Wat zijn de symptomen? en wanneer is …