Arkel

Ben jij niet helemaal lekker en heb jij verschijnselen van het coronavirus? Dan is het belangrijk dat jij je op tijd naar een teststraat in Arkel gaat. Door je te laten testen kun je erachter komen of je besmet bent met het virus of niet. Dit is vooral belangrijk omdat je dan weet of je anderen kunt besmetten. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk zien te voorkomen. Daarom is het ook verplicht om in quarantaine te gaan als je positief bent getest op het coronavirus.

Wat is het verschil tussen een sneltest en PCR-test?

Tussen een PCR-test en een sneltest zitten een paar kleine verschillen. De grootste verschillen zijn hoelang de uitslag op zich laat wachten en wat je er mee mag. Bij een sneltest krijg je vaak binnen 15 minuten de uitslag. Dit kan bij een PCR-test niet zo snel, de uitslag van deze test krijg je vaak binnen een dag. Het voordeel van een PCR-test is dat je hiermee naar het buitenland kunt. Bij de PCR-test wordt namelijk ook een reisdocument verstrekt. Hiermee kun je aantonen dat je recentelijk bent getest en dat je negatief bent. Dit document is met een sneltest niet te verkrijgen. Houd er wel rekening mee dat je een reisverklaring alleen kunt krijgen bij een commerciële teststraat in Arkel.

Naar welke testlocatie in de buurt van Arkel kan ik gaan?

Er zijn verschillende testlocaties in de buurt van Arkel waar jij je kunt laten testen op het coronavirus. De dichtstbijzijndste teststraat is de testlocatie in Gorinchem. Hier is het echter alleen mogelijk om een sneltest te doen. Het adres van deze testlocatie is, Boerenstraat 23. Wil je een PCR-test laten afnemen? Dan kun je het beste naar Sliedrecht. Het adres van deze testlocatie is Molendijk 22 en hier is het dus mogelijk om een PCR-test te laten afnemen.

Tarieven PCR-Test met COVID reiscertificaat
☝Klik - Boek Vandaag je test!☝